Bingo Rimer och Katrin Zytomierska försvarar sina utklädda söner

Det var förra helgen som Katrin firade sin födelsedag och hon blev firad med en fest som hade temat “Pimps and Hoes”.

Allt var frid och fröjd för läsarna tills dom såg att Bingo och Katrins söner Ringo & Rambo utklädda till tjejer. Men det var nog inte själva grejen att killarna klätt ut sig till tjejer utan att deras kostymer var i temat “Pimps and hoes”.

Ni kan se bilden nedan hur killarna hade klätt ut sig och kritiken mot Katrin och Bingo flödade på deras sociala medier.

 

OBS: Bilden raderades då jag blev ombedd att ta bort den!

 

Efter all kritik så valde föräldrarna att försvara sig genom att berätta att det var killarna själva som ville klä ut sig. Ni kan se deras försvar/förklaring här nedan.

 

Det känns märkligt att behöva förklara och ursäkta oss för gårdagens händelse men då det rör barnen ser vi inget annat val än att förklara för er som är upprörda. Det att vissa av er kopplar två små pojkar utklädda till flickor som något sexuellt får stå för er. Vi har inte haft som avsikt att göra det och med våra ögon sett har vi inte gjort det heller.
Bingo älskar att klä ut sig till kvinna. Han växte upp med tre systrar och brukade låna deras kjolar och smink. När Katrin skulle fira sin födelsedag igår så ville pojkarna också klä ut sig till tjejer precis som pappa. Dom hade skrivit en egen låt och ville göra en show för sin mamma tillsammans med barnartisten Sean Banan. Detta var innan festen satte igång. Innan alla vuxna började dricka drinkar och dansa på borden. Ringo och Rambo hade så kul och fick så mycket uppskattning. Sen åkte de hem med barnflicka. Båda killarna tycker att det är spännande med smink och att få leka med könsroller. Vi har aldrig haft för avsikt att sexualisera våra barn i bild eller på film. Men eftersom det finns personer som uppfattat bilderna utmanande så har vi valt att ta bort alla bilder med våra barn i tjejkläder. Våra barn har växt upp i en miljö med fotograferingar av olika slag. Vi ser inte att det här är något negativt. Att kritisera en temafest med olämpligt tema får man också göra men ”Pimps and Hoes-outfit” kan man köpa på Buttericks så det känns inte heller vidare extremt.

 

Dom tar upp detta med att människor ser utklädda pojkar som något sexuellt vilket dom verkar ha tolkat kritiken att handla om. Den bilden jag fick av kritiken var inte att det var sexuellt utan mer olämpligt att dom klär ut sig till “hoes”.

Att man ger barn en bild av att “hoes” är något kul och roligt när det i själva verket är olämpligt då många tvingas vara det i verkligheten.

Bingo har valt att ha kommentarsfunktionen igång på sitt inlägg medans Katrin stängde av sitt.

 

Vad tycker ni, är detta fel eller inte?

Lämna ett svar

Kommentarer

Snälla, sprid inte vidare dessa bilder. Pojkarna hade säkerligen kul då, de är ju barn, men jag tror inte de kommer uppskatta om några år att bilderna spridits och hamnat i orätta händer.