Bloggare som deltagit i Paradise Hotel

Paow är inte första bloggaren som deltagit i programet Paradise Hotel utan det har även

Jackie Ferm (vinnaren i sin säsong)

Natacha Peyre

Cimon Lundberg

Aftonbladet har skrivit en artikel om detta och bloggarna har deltagit i intervjuer där dom berättar vad som hänt efter programet och all information finns HÄR

 

 

JACKIE FERM

Människor friade till mig efter programmet”

Jackie Ferm, 23. Vann säsong tre (2009).

Då: Slitz-modell och mest känd som Lars-Inge Svartenbrandts dotter. Hade sex i poolen redan första kvällen på hotellet.

Nu: Komvuxstudent och bloggare. Bor på Södermalm med pojkvännen Ola och släpper sin självbiografi nästa år.

Hur ser du tillbaka på tiden i programmet?

– Det var en livsförändrande upplevelse. Jag var ganska naiv och hade inte den självkänslan jag har i dag. Att vara 19, helt plötsligt bo i Mexiko i två månader och synas konstant var tufft. Men min medverkan har gett mig chansen att skriva en bok redan nu, när jag är 23, och för att nå sina mål är inte vägen alltid spikrak uppåt, utan krokig och jobbig. Däremot tycker jag att andra unga personer som vill vara med i dokusåpor ska fundera noga.

Vad ledde din medverkan till efter att du varit med?

– Jag har aldrig varit med om något liknande. Det var så otroligt många som hörde av sig och fortfarande gör det. Jag har fått allvarliga kärleksförklaringar, frierier, parfymerade brev med förfrågningar om min autograf. Många har också skrivit långa brev och mejl där de berättat om traumatiska upplevelser och vill ha mitt råd och stöd. Och sedan ledde det till att jag träffade Ola, eftersom han jobbar på Se och Hör.

 

CIMON LUNDBERG

 

Då: Ljög om att vara fotograf med eget företag i programmet. Var sedan sidekick till programledaren Alex Schulman under säsong fyra av ”Paradise Hotel”.

Nu: Chefredaktör för bloggportalen Colin.se, radioprofil och bloggare. Bor på Södermalm i Stockholm och har vunnit tidningen Vecko-Revyns pris ”Guldpennan” för sin välskrivna blogg. Kom 2012 ut som bisexuell.

Cimon Lundberg sa till Aftonbladet Klick! i våras att han inte vill bli kallad ”Paradise Hotel”-deltagare mer.

– Jag känner att det ger mig ett lite slött intryck eftersom jag gjort så mycket annat sedan dess. Men jag skulle aldrig förneka att jag har gjort den resan.

Ångrar du din medverkan i programmet?

– Jag ångrar ingenting i dag, jag försöker leva på det sättet. Jag ville vara med i programmet för att på något sätt visa vilken man jag var, så otroligt hetero. Och jag föll i varenda fälla.

 

 

NATACHA PEYRE

Elena Belle (Då: Natacha Peyre), 28. Deltog i säsong två (2005).

Hur kommer det sig att du har bytt namn?

– Jag har skaffat en toppagent i Los Angeles och börjat ta skådislektioner. Han tyckte att det skulle vara bra för mig att byta namn och börja om helt på nytt, så vi kom överens om att Elena Belle lät bra.

Hur ser du tillbaka på tiden i programmet nu?

– Det var så länge sedan nu att jag knappt kommer ihåg det. Det var kul, men ingenting jag skulle göra i dag. Jag kände mig både älskad och hatad av svenska folket då. Men all uppmärksamhet ledde till att min blogg blev väldigt stor och jag fick fler jobberbjudanden.

Finns det någonting du ångrar med ditt deltagande?

– Nej, jag var mig själv och det är det viktigaste. Sedan vinklades jag väldigt fel men det är en helt annan grej. Jag förstår att TV klipper ihop saker för att det ska sälja, men det är tråkigt när det går ut över andra – som mig i det här fallet. Jag vet att jag är frispråkig och väldigt öppen med min sexualitet, men det gör mig inte till en bimbo.

 

bilderna tillhör expressen.se tv6.se 

- Stoppa Pressarna

Lämna ett svar