Blondinbella får mothugg från sina läsare på alla plan

Blondinbellas läsare verkar ha fått nog på alla plan och går nu på henne om precis allt. Man kan se detta bland kommentarerna i hennes senaste inlägg där hon berättar att dom ska lansera LCC i Saudiarabien efter sommaren vilket inte alls går hem hos läsarna. Dom tycker att det är helt sjukt att hon ens vill samarbeta med ett land som förtrycker kvinnor. Vissa skriver att dom inte ens är fövånade över att hon väljer pengar framför att faktiskt stå upp för mänskliga rättigheter.
Utöver detta så har Blondinbella även skrivit i samma inlägg om hur mossiga äldre arbetsgivare är och att dom faktiskt måste ändra om sitt tankesätt om dom ska kunna hänga med i dagens utveckling. Men där håller inte läsarna heller med utan dom tycker det är konstigt att Blondinbella skriver som hon gör då hon inte hade varit någonstans utan sin pappas hjälp samt Pingis och dom är av den äldre ”delen”.
Sen har vi kommentarerna om att vissa inte ens tror att det är Bliondinbella som skrivit inlägget då hela texten inte ens låter som ett sätt som Blondinbella någonsin skrivit på innan. Den sista saker bland kommentarerna till detta inlägg handlar om att många börjar tycka synd om Blondinbellas barn då det enda dom anser att hon gör är att jobba, gå på middagar och resa. Någon skriver att även fast hon inte tror själv att barnen märker att det är något fel mellan henne och Odd så märker dom visste det speciellt då hon håller sig hemifrån allt mer och mer.
 
Borde läsarna lugna ner sig lite eller håller ni med kommentarerna?

2017 05 11 09 18 24 - Stoppa Pressarna

2017 05 11 09 20 54 - Stoppa Pressarna

2017 05 11 09 24 38 - Stoppa Pressarna

2017 05 11 09 31 39 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar