Blondinbella har fått hotbrev

Efter att hela grejen med Blondinbellas statistik kom ut på Bloggbevakning så har det varit ganska många som blivit arga/besvikna på Blondinbella. Anledningen är för att många anser att hon lurat både dom men även företag med att hon har fler läsare än hon egentligen har.
Det har också kommit ut att det faktiskt var United Influencers som sade upp hennes kontrakt med bloggen och inte hon själv som hon skrivit i sin blogg och på nyheterna. Men nu verkar det ha gått längre än det var tänkt då Blondinbella pga detta nu fått hotbrev lämnad på sin bilruta i sitt parkeringshus vid jobbet.
Enligt Blondinbella så är det på grund av det som kommenteras på Bloggbevakning som gjort att någon tagit steget längre och gjort såhär. Hon skriver att det är ett drev som går för långt. Dock är detta inte första gången något sådant händer henne utan hon har många gånger genom åren gårr ut med alla dom hot som hon får ta och senast så berättade honom att hon ibland inte ens kan ha sina barn pga hot mot både dom och henne. Men trots dessa hot så väljer hon att inte dra ner på information om sitt privatliv eller jobb utan går ändå ut med information om vart hon hela tiden är och gör.
Man kan ta Foki som ett exempel på hur man kan göra för att inte hamna i dessa situationer. Foki har nämligen berättat att hon aldrig skriver om vart hon är när hon är ute och reser förens efter att hon lämnat platsen för att med säkerhet veta att inget ska veta vart hon är. Nu i eftehand så har Blondinbella skrivit bland kommentarerna att hon tar allt via sitt privata vaktbolag och att hon inte skriver vad hon gör förens efter att hon gjort/varit det hon visar upp. Om det stämmer att hon gör så vet jag inte helt men många gånger så är ju allt visat live när hon är på olika platser och event och hon berättar också ofta om vart hon kommer befinna sig vilka dagar och tider.
 
Inne hos Bloggbevakning så tror väldigt många att brevet är fejk och att det är Blondinbella själv eller någon nära henne som skrivit lappen för att Blondinbella ska få sympati i stormen som är runt henne just nu.  Några har kommenterat samma på Blondinbella blogg och anser att detta är lite för lägligt men majoriteten tycker synd om henne och anser att detta är hemskt.

2018 05 01 15 27 15 - Stoppa Pressarna

2018 05 01 15 38 48 - Stoppa Pressarna

2018 05 01 15 42 07 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar