Blondinbella har tagit upp kontakten med sin pappa

För lite mer än 5 år sedan så bröt Blondinbella kontakten med sin pappa helt och efter detta så var det många som trodde att det var pga Odd som hon vände sin pappa ryggen. Under samma period så skrev Blondinbella ut att hon fått ett mail från sin pappa där han berättade att han skämdes för henne och att inte önskade gott för hennes barn (då hade hon bara Gillis).
Hennes pappa skrev då ett öppet brev på internet där han nekar till mailet och att han inte alls skäms för sin dotter men Blondinbella skriver då på bloggen att det han skriver är rent påhitt. Vem som ljög är inget som vi någonsin kommer att få veta då det är ord mot ord men hon var tydlig med att hon bett honom dra åt helvete flertal gånger.
Men nu avslöjar Blondinbella på bloggen att hon för några veckor sedan tagit upp kontakten med sin pappa igen och att dom idag ska äta middag ihop för första gången på 7 år (om det är 7 år sedan dom åt middag ihop sist eller om hon tar fel på åren är oklart). Varför hon tagit upp kontakten med sin pappa igen skriver hon inte och om det kommer hålla vet hon inte heller. Nu börjar det spekuleras kring hurvida hon kanske gör detta enbart för att ha bra innehåll till sin nya serie men det återstår att se. En annan sak som många reagerat på ända sedan Blondinbella köpte huset på Lidingö är att hennes pappa står på samma adress och bara för några veckor sedan så kom det ett mail till mig där någon skrev att en man bor på hennes adress och läsaren trodde att det var en ny pojkvän men det är alltså bara hennes pappa ingen ny kärlek.
HÄR kan ni läsa hans öppna brev till Blondinbella.
 
Tror ni också att kontakten med hennes pappa tagits upp pga hennes serie om hennes liv? Eller kan det faktiskt vara så att Odd haft en del i allt att göra då Blondinbella efter seperationen valt att ta upp kontakten med 2 ex samt sin pappa?

2018 04 12 07 46 56 - Stoppa Pressarna

2018 04 12 08 18 45 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar