Blondinbella klarade inte av att vara offline

Just nu befinner sig Blondinbella på Maldiverna med sin ”hemliga” kille och innan hon reste iväg har hon berättat att hon kommer vara offline i hela 6 dagar under resan. Men det verkar svårare för henne att vara det än hon trodde då hon inte ens klarade 24 timmar utan har lagt upp ett inlägg på bloggen och på insatstory har hon visat upp exakt allt som hänt under hela sin resa till paradiset.
Totalt har hon lagt upp 24 bilder och videos på sin story och har även berättat att det kommer komma upp några få inlägg från hennes semester. Flera har påpekat detta angående att hon inte kan hålla sig offline som hon skrivit flera gånger att hon ska göra under sin semester men flera undrar också över bilden. Ni ser här nedan en bild när Blondinbella har sina ben i en mans knä och samma bild har hon lagt upp på sin blogg och vissa undrar varför hon känner sig tvungen att lägga upp bilden. Någon frågar om hon gör det för att hennes ex Odd ska se den och bli svartsjuk.
 
Tror ni att det finna någon bloggare som skulle klara av att resa utomlands och inte uppdatera sina sociala medier alls?

2017 12 26 11 29 54 - Stoppa Pressarna

2017 12 26 11 37 45 - Stoppa Pressarna

2017 12 26 11 43 07 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar