Blondinbella kommer anställa en Nanny

Inte nog med att Blondinbella får hjälp med allt i sin vardag från matlagning till sminkning utan nu kommer hon även att anställa en Nanny som ska hjälpa henne med barnen. Hon har senaste året fått hård kritik för hur hon reser och går ut på jobb/nöjen under dom dagarna hon har barnen som ligger på 3 dagar  per omgång (Blondinbella 3 dagar sedan Odd 3 dagar osv).
Men enligt Blondinbella så har hennes hjälp hemma fått hjälpa henne med barnen när det kört ihop sig vilket inte kommr hålla i längden och därför tar hon in en Nanny. Hon förklarar att dom snart kommer ha barnen en vecka åt gången och då kommer det köra ihop sig med jobb ibland och hjälpen är då viktig för henne.
Hon har även insett att hon reser hälften av varje år och oftast är resorna blandat både privat och jobb vilket betyder att hon då behöver ha med sig en Nany på resorna trots att hon helst reser ensam (om hon menar ensam eller ensam med barnen skriver hon ej).
Personen som får jobbet ska prata engelska då hon öven vill få in engelska hemma med barnen eftersom det är en investering.
Något jag blev väldigt förvånad över är hur peppande nästan alla kommentarer är då hon vanligtvis får väldigt hård kritik för sina val med sitt liv och hur hon gör med barnen.
 

2018 02 02 06 37 13 - Stoppa Pressarna

2018 02 02 06 37 23 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar