Blondinbella svarar på några kommentarer

Sista månaderna så har Blondinbella blivit allt sämre på att svara på kommentarer på sin blogg. Har man tur så kanske hon ger svar på en kommentar av 100 och här nedan ser ni hennes 3 senaste kommentarer.
Den första kommentaren är ett svar efter att någon undrade hurvida hon låter sina barn ha plattan när dom ät ute på restaurang. Blondinbella berättar då att dom inte har den hela tiden men när hon har med sällskap när dom går ut så får barnen ha det.
Andra kommentaren är ett svar på att hon ska resa till Norge på fredag  när hon har barnen och en läsare undrar varför hon ska resa när det är hennes dag.
Sista kommentaren är efter hennes senaste inlägg om Håkan Guldkula då hon tycker det är inspirerande att se han och hans fru. En läsare blev nyfiken på vad som är så inspirerande men det vill hon inte svara på.
 
Av alla kommentarer som kommer in på hennes blogg så väljer hon att svara på dessa 3 komentarer av alla dom 161 som kommit in sedan hon svarade på första kommentaren. Tror ni Blondinbella har någon strategi kring vad hon svarar på eller inte för många frågar om hennes företag osv men dessa väljer hon att inte svara på.

2018 01 30 10 17 44 - Stoppa Pressarna

2018 01 30 10 17 20 - Stoppa Pressarna

2018 01 30 10 19 08 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar