Blondinbella tror att Sally tar över hennes företag senare i livet

@Flertal gånger så har Blondinbella skrivit att hon vill att hennes barn tar över hennes företag efter henne när dom blir äldre och hon verkar ganska säker på att Sally kommer att göra det. Hon skriver om hur Sally redan är så insatt i skönhetsvärlden och att hon är bra på att förhandla trots att hon är så liten.
@Dock tror hon inte att Gillis kommer gå  i samma spår utan hon tror att han kommer jobba som tex ingenjör och bygga saker och att han är duktig på språk samt lär sig nya saker snabbt.
@Blondinbella fick en fråga om hurvida hon skulle tycka det är ok om dom har mer vanliga jobb som tex receptionist eller om hon kommer styra in dom på det spår som hon vill att dom ska jobba med. En annan svarar på detta med att dom har en pappa också men frågan är hur mycket Odd har att säag emot Blondinbella då hon själv säger att hon oftast får som hon vill genom att kasta fram lite pengar.

@Tror ni Blondinbella skulle tycka att det var ok om Gillis och Sally kom hem och sa att dom ville jobba som städare/medarbetare i butik/ köra lastbil osv?

2018 11 05 06 44 46 - Stoppa Pressarna

2018 11 05 06 35 56 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar