Blondinbella tycker att livet känns bra

Det tog Blondinbella flera månader att gå ut i bloggen med att hon och Odd ska skiljas. Om man läser blondinbellas blogg så verkar dom haft det tufft ett tag men att beslutet om att gå isär kom ganska nyligen.
Men går man efter vad Odds ”flört” Filippa sa till media så ska Odd ha sagt till henne att det varit slut mellan han och Blondinbella under en lång tid vilket det inte framgår i Blondinbellas alla inlägg. Odd har själv valt att inte vara i rampljuset längre men även fast han vet att media är efter honom också så väljer han ändå att öppen börja dejta innan han ens lämnat in skilsmässoansökan utan den lämnade Blondinbella själv in. Enligt källor så ska Blondinbella inte ha vetat om att Odd börjat dejta så snabbt och hon ska ha blivit både förvånad och besviken. Det finns inga regler på när man kan börja dejta andra det är upp till var och en men man kanske ska flytta isär innan man börjar dejta för att inte såra den andra personen.
Nu har Blondinbella spenderat 3 dagar i Marbella med två vänner och söndagens inlägg avslutades med meningen ”livet känns mycket bra”. Trots att hon gått ut med att dom kör tre dagar var med barnen så får Blondinbella påhopp bland sina kommentarer om att hon borde vara hemma med barnen. Allt fler blir irriterade på alla elaka påhopp bland hennes kommentarer och man undrar då varför dom släpper igenom alla dessa elaka kommentarer?
 
Tror ni att Odd vill bort från rampljuset och om han vill det tror ni han någonsin kommer bort från media som Blondinbellas ex man?

9de56032 6f6a 4598 bc35 a2ce60fa14fa 1 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar