Blondinbella tycker inte att det gör något om SD blir största partiet

För några dagar sedan så gick Amir ut i en video om hur han tycker att dom som röstar på SD är smuts och nu har även Blondinbella valt att skriva om SD.
Hon tror att det enda man kan göra är att rida ut stormen då hon är säker på att SD kommer bli det största partiet i valet 2018. Hennes tips är att låta partiet få visa vad dom går för och sedan försöka satsa på valet som är om 4 eller 8 år istället.
Hon skriver också att det antagligen är klokt att SD vinner valet eftersom vi är påväg in i en lågkonjuktur och att det då kan vara strategiskt vara klokt att SD är störst under den perioden. Detta betyder att hon inte har några problem med att SD antagligen kommer bli störst och hon tycker det är spännande tider just nu.
Och precis som väntat då har Blondinbellas läsare reagerat starkt på hennes inlägg då många inte förstår hur hon inte har några problem med att SD kan bli störst. Dom tycker inte att Blondinbella har tillräckligt med kunskap för att kunna uttrycka sig kring valet då hon enligt vissa uppenbarligen inte alls läst på om vad SD står för.
En liten skara av hennes läsare håller med Blodninbella och anser att det på ett sätt är bra att SD kommer bli störst och ett par skriver även ut att dom röstar på partiet. När jag kollade igenom kommentarerna på hennes inlägg HÄR så ser jag att en del även jämför SD med hitler och det har jag även läst på internet innan i debatter. Jag röstar inte på SD och håller inte med dom i det mesta men känns ganska fel att jämföra deras parti med en av världens farligaste män som såg till att miljoner människor blev torterade och mördade.
 

2018 06 14 09 55 08 - Stoppa Pressarna

2018 06 14 09 55 48 - Stoppa Pressarna

2018 06 14 10 11 28 - Stoppa Pressarna

2018 06 14 10 13 25 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar