Blondinbella umgås med Nils

Efter att Odd och Blondinbella blev tillsammans så verkade en del inlägg om Nils försvinna från hennes blogg som hon skrivit tidigare. Många kommenterade på hennes blogg att det är Odd som tvingat henne att radera inlägg om Nils och andra ex från bloggen och det skrevs mycket om hur svartsjuk Odd är.
Blondinbella och Nils gjorde slut i slutet av oktober 2010 efter att ha varit ett par i tre och ett halvt år, läsarna tyckte att det var synd att dom valde att gå isär då många tyckte att Nils var bra för henne. Efter att knappt nämnt Nils sedan hon och Odd blev tillsammans så har nu Blondinbella skrivit ett inlägg om att Nils varit på hennes kontor och att dom är bra vänner. Enligt Blondinbella så hörs hon av med alla sina ex då och då och läsarna är väldigt glada bland kommentarerna om att hon träffade Nils igår.
Vanligtvis så får Blondinbella kritik för något i varje inlägg men just detta om Nils verkade falla i smaken totalt för hennes läsare och ännu är det bara ett par som tycker att hon verkar repsektlös mot Odd.
Redan några månader efter att Nils och Blondinbella hade gjort slut så pratades det om att Nils skulle bli VD i ett av hennes företag (inlägget om detta är raderat). Idag är Nils egen företagare och driver företaget tajgaproduktion.se som är en hemsida som hjälper andra att marknasföra sig på rätt sätt till rätt platser och detta är anledningen till att han var hon Blondinbella igår.  Företaget är ett aktiebolag som Nils och en till skapade och startade upp 1 november 2015.
Det sägs bland kommentarerna på Blondinbellas blogg att Nils ska vara singel och finnas med på Tinder just nu. Hur tror ni Odd känner för att Blondinbella ska jobba med sitt ex?
 

2017 03 30 10 52 37 - Stoppa Pressarna

2017 03 30 10 50 03 - Stoppa Pressarna

300290289 1 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar