Dessie är stolt men läsarna förstår inte varför

Efter att Dessie nu varit frånvarande från bloggen större delen av dom senaste månaderna så har hon nu avslöjat varför. Hon berättar stolt att hon nu blivit ambassadör för företaget ukko.se som enligt Dessie är ett superbra företag. Detta är en hemsida för dig som privatperson där du kan fakturera utan att öppna ett eget företag och enligt Dessie få sina pengar inom några timmar. Men på deras hemsida så står det tydligt att man får pengarna till sitt konto inom 1 till 3 arbetsdagar och inte inom några timmar.
Läsarna förstår inte alls varför hon är så stolt då det redan finns stora kända hemsidor som man kan fakturera via och få sina pengar inom 24 timmar. Dessie skriver att tjänsten som ukko.se erbjuder skiljer sig på många sätt från dom andra hemsidorna men kollar man så erbjuder dom exakt smma som andra hemsdor, alltså att du fakturerar via företaget (hemsidan) om du inte har eget företag.
 
Men trots att Dessie ägnat ett långt inlägg till att skriva om företaget och länka så har hon valt att inte skriva ut inlägget som reklam så hennes inlägg blir direkt smygreklam.
 
Utöver detta så skriver hon också om hur stolt hon är över att hon är med i nästa numer av tidningen Lifestyle Woman. Men inte ens detta tycker läsarna att Dessie borde vara stolt över utan istället skriver tex en att det inte är något att vara stolt över då det är en b-tidningen med 500 följare på instagram.
Men Dessie väljer att försvara sig med att alla företag inte satsar på sociala medier.
 
Tycker ni att läsarna är för hårda mot Dessie när hon stolt går ut med vad hon genomfört inom sitt jobb?

2017 02 06 20 56 20 - Stoppa Pressarna

2017 02 06 20 55 19 - Stoppa Pressarna

2017 02 06 20 58 15 - Stoppa Pressarna

2017 02 06 20 53 01 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar