Dessie fortsätter lova saker hon inte håller

En sak som Dessie slutat med är att lova att hennes uppdatering på bloggen ska bli bättre. Senast  gick hon ut med att den kommer att bli sämre vilket märks då hon uppdaterade sist för 1 månad sedan men hon uppdaterar sin instagram desto bättre.
Men för 3 dagar sedan skrev hon till sina följare att hon dagen efter ska lägga upp en video i samarbete med ett företag där hon visar hur hon sminkar sig. Men som vanligt så kom det inte upp något när Dessie säger att det ska komma upp utan nu 3 dagar seanre finns det fortfarande ingen video.
Sist hon lade upp en video på sin youtube var för 9 månader sedan och jag kollade runt lite på hennes gamla klipp. Minns ni att hon gjorde en video på engelska för att ”reda ut” hela grejen med Johnny Depp? Hon tog den på engelska då det enligt henne började spridas rykten om en romans mellan dom även i andra länder så hon ville att alla skulle förstå. Dock var hon inte tillräckligt intressant utomlands då hennes video enbart fick 13 tusen visningar och många påpekade kring detta att hon försöker göra en stor grej av något som inte är det.
 

2017 08 31 09 19 34 1 - Stoppa Pressarna

2017 08 31 09 19 07 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar