Dessie skämdes över att hon och Simon gick isär

Dessie har skrivit några lite mer personliga inlägg mo hennes och Simons avvslutade relation och nu har hon skrivit ännu ett. I det här inlägget så berättar hon om hur hon skämdes över att hon och Simon gick isär och att det var jobbigt när hon var tvungen att berätta detta för andra.
Hon tycker inte att man ska behöva känna skam över att en relation tagit slut och det är ingenting man kan se ska hända. Att Dessie väljer att skriva detta är för att Blondinbella gått ut med att hon ska skiljas och ni kan läsa hela Dessies inlägg HÄR.
Det har kommit in några kommentarer där dom håller med Dessie men en person anser att det var som gjort för att det skulle ta slut mellan dom. Läsaren anser detta eftersom hon och Simon inte var gifta samt att deras son inte var planerad och om man är seriösa så gifter man sig innan man får barn.
Personen tycker inte heller att Dessies och Simons föhållande var seriöst då det gick upp och ner för dom genom åren. En annan läsare väljer att försvara Dessie angående detta.
 
Anser ni att Dessies och Simons förhållande var oseriöst bara för att dom inte planerade sin son en lång tid? Tycker ni att man borde gifta sig innan man får barn för annars är det oseriöst och större risk till att förhållandet tar slut?

2017 05 15 08 42 11 - Stoppa Pressarna

2017 05 15 08 30 24 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar