Det är läsarna som kan få Kissie att bli av med körkort och lägenhet

Efter att Kissie sa i sin video igår att hon ständigt kan bli av med både lägenhet, körkort och bil så började många fundera på hur hon kan bli av med dessa saker pga att hon är stämd.
Nu förklarar Kissie att det inte är pga det utan att hon kan bli av med dessa saker pga sina läsare/haters som ringer in och ljuger om henne. Minns ni att Kissie skrev i juli 2015 att hon fått hem ett brev och att hon varit och bokat in ett möte hos läkaren. Några veckor innan brevet så sa hon i sin webbserie att hon kanske har epilepsi och den här bloggen skrev då att någon antagligen ringt in och sagt att Kissie har körkort trots att hon kanske har epilepsi. (Ni kan läsa inlägget HÄR)
Nu berättar Kissie att det var just det som hände och att hon var tvungen att bevisa att hon inte har epilepsi och det finns även dom som ringer runt och ljuger för att hon ska bli av med lägenheten.
 
Många ansåg att Kissie fick skylla sig själv att hon var tvungen att bevisa för myndigheterna att hon inte har epilepsi. Det var Kissie själv som sa i sin serie ”Fenomenet Kissie”  att hon inte sagt något om att hon kanske har epilepsi eftersom hon inte ville bli av med körkortet.
 
Tycker ni att det var fel av hennes läsare att anmäla henne som en traffikfara när hon själv gick ut med att hon kanske har epilepsi men inte vill bli av med körkortet?
 
 

2017 02 03 15 22 35 - Stoppa Pressarna

2017 02 03 15 24 35 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar