Dokumentären om bloggbråken genom åren

År 2008 slog bloggarna igenom som hårdast och det var där och då som våra influencers blev kända på riktigt. Men i och med att dom blev offentliga så behövde dom hålla sig synliga och skapa rubriker.

Detta gjorde dom genom att starta bloggbråk mellan varandra, en del fejkade men även en hel del riktiga bråk via våra kära influencers, På den tiden var det bloggar som gällde och dom flesta bråken var som mest igång mellan 2008 och 2014.

Idag är influencers mer mogna och bloggbråk är inte lika underhållande längre och många håller sig ifrån dom. Sen finns det självklart fortfarande influencers som tex Paow och Katrin Zytomierska som fortfarande försöker skicka bråk mot andra för att få igång något.

 

Nu har svt valt att göra en dokumentär kring dom influencers som bråkade mest mellan 2008 och 2014. Två av dom som syns mest i dokumentären är Dessie och Alexandra Nilsson. Dokumentären tar upp flera bråk och några undrar varför Paow inte är med i dokumentären då hon var en stor del av många bloggbråk. Enligt Svt så är det bråket dom tar upp mest inget som rör henne samt att hon var utomlands när inspelningen av den här dokumentären skedde.

 

Dokumentären är 29 minuter lång och ni kan se den HÄR.

2022 06 22 20 47 49 - Stoppa Pressarna

Faksimil: svtplay.se

Lämna ett svar