Elaine säger ifrån på instagram – ”Jag är heller ingen sos-central”

@Elaine har dom senaste årets sett lite här och där på internet och i verkligeheten när hon pratat om lite allt möjligt om både sig själv, retorik men mest om barn och sexuella övergrepp. Hon startade detta med att barn ska ha sin integritet genom att man inte ska tvinga fram tex en kram eller puss utan barnet ska kunna välja själva. Många har hyllat Elaine för sina uttalanden men det har även varit en stor skala med folk som tycker att hon går för långt i jakten mot att man inte ska kunna krama eller pussa sitt eget barn osv.
@Men nu ryter hon ifrån på instagram då hon berättar att hon inte vill att folk ska skicka tips om folk som lägger upp bevis på sexuella övergrepp. Hon säger att hon blir stressad av det och att det blit fel när dom skickar detta till någon som blivit sexuellt utnyttjad.
@Elina förtsätter med att förklara att hon inte är en soc-central, polis eller advokat och att det inte är ok att dom kommer till hennes hem för att få hjälp av henne.

@Vad tycker i om allt som Elaine sagt och skrivit sista åren, håller ni med henne eller tycker ni att hon gått för långt?

2018 11 27 20 15 39 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar