Elena Belle försvarar sig kring sin platta mage

Efter att Elena fick barn så var det många som reagerade på hus snabbt hon fick en platt mage igen. Många har gått på henne att hennes operation hon gjort är anledningen till att hon har en platt mage igen men nu går Elena ut och försvarar sig.
Hon skriver att hon fått träna hårt för att få tillbaka sin kropp och att operationen inte hade någonting med detta att göra. Operationen var hon tvungen att göra för att bli helt återställd efter sig graviditet då hennes barn var så stort så barnet hade sönder hennes muskler på insidan av magen.
 
Elena är inte den enda som fått tillbaka sin kropp efter en graviditet men trots det så väljer många att gå på henne om detta. Även Paula har fått kommentar där någon skrev att Paula opererat sig för att bli smalare vilket hon gick ut med att det inte stämde. Kollar man majoriteten av influencers som fått barn så har i stort sett alla kommit i form igen och fått tillbaka sina kroppar efter att dom fått barn och dom flesta sliter hårt genom att träna. Varför ska det vara så stor fokus på just detta och varför ska folk börja leta ”genvägar” som dom ska ha tagit till för att ha fått tillbaka sina kroppar? Jag tycker vi istället ska hylla alla mammor oavsett storlek på kroppen istället för att leta efter fel till varför dom kommit i form igen.
 
En stor applåd till alla mammor där ute oavsett storlek ni är grymma!

2018 08 28 09 59 27 - Stoppa Pressarna

2018 08 28 10 31 18 - Stoppa Pressarna

2018 08 28 10 13 11 - Stoppa Pressarna

2018 08 28 10 08 20 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar