Emil Holmqvist berättar om sitt cancerbesked

@Det har nu gått 2 veckor sedan influencern (grundaren av @hickap) fick beskedet om att han har testikelcancer och nu är han redo att prata om det. Han har lagt upp en video HÄR där han berättar om hur livet kan vända på en sekund.
@Allt började för ett år sedan då han såg en video där en person berättade om sin cancer och han uppmanade alla att känna där nere för att se om man kan känna något som inte brukar vara där. Emil valde att känna efter och tyckte sig känna något men tänkte inte så mycket mer på det och glömde med tiden bort detta. Men för någon månad sedan så kom han att tänka på videon och kände då efter igen och kände att det han kände för ett år sedan fanns kvar och ville därför kolla upp det. Han bokade tid och han säger i videon att det var ren tur att han bokade tid för en undersökning och att läkarna han hitta detta i god tid.

@Cancer är en hemsk sjukdom oavsett vilken sort man har och jag beklagar verkligen till alla dom som är drabbade för detta är något som påverkar både personen som är sjuk men också dom som finns runtom.

2022 04 04 23 36 25 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar