En kvinna kysste Alexandra Nilsson på kinden på en uteservering

@Alexandra har dom sista åren varit noga med att påpeka att hon inte vill att människor påpekar hennes utseende. Både för att det inte är okej men också för att det triggar hennes ätstörningar som hon kämpar med varje dag.
@Men många anser att eftersom hon visar upp sig och sin kropp en del på sina sociala medier så får hon bara räkna med att människor påpekar om hon går upp eller ner i vikt. Självklart är det inte okej utan hon ska kunna lägga upp bilder på sig själv utan att det ska påpekas om hennes kropp eller storlek på den.
@Men trots att hon säger ifrån väldigt ofta och även berättar hur ledsen hon blir av sådana kommentarer så fortsätter dom trilla in nästan dagligen. Men en kvinna har tagit det steget längre genom att säga såhär till henne i verkligheten på en uteservering:

@”så skönt du inte är så smal längre”

@Inte nog med att det är så fel att hon sa så men hon tog det steget längre genom att kyssa Alexandra på kinden innan hon gick vidare. Detta fick såklart Alexandra att må riktigt dåligt och hon undrar hur folk kan vara så ouppfostrade. Hon förklarar också att hon blir så paff att sådana här saker händer men eftersom hon inte mår dåligt i sin kropp just nu så tog hon det ändå okej.


@Tycker ni detta var okej av kvinnan att göra?

2022 04 24 22 17 00 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar