En ursäkt till Dessie

I morse lade jag upp ett inlägg som handlade om Dessies syster som Dessie faktiskt med rätt tyckte var fel av mig och inlägget är nu raderat.
Hon har nu på instagram skrivit ut vad hon tycker om att en skvallerblogg eller andra väljer att skriva om hennes familj när det är hon som valt att vara offentlig inte hennes familj. Jag bad om ursäkt till Dessie och har även sagt att det inte kommer att hända igen och jag tar på mig att jag gjorde fel i att skriva om hennes syster som inte är offentlig.
Dessie skrev själv för några dagar sedan att hon inte läser skvallerbloggar längre men efter ett par minuter från att inlägget kom upp så hade Dessie sett mitt inlägg.
 
Men som sagt så ber jag hemskt mycket om ursäkt till Dessie och hennes syster för inlägget!

2016 12 19 14 44 10 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar