Enligt Jocke är han och Jonna dom mest brottsutsatta personerna i sverige

Ja vill man se drama så kan man gå in på Jockes snapchat där han dom senaste veckorna har haft fullt pådrag kring hatet och hoten som dom fått. Dom har valt att stänga ner sin youtube pga att han och Jonna mår så dåligt av allt hat och alla hot. Jocke sa härromdagen att det lite är hans fel då han ville att dom skulle bli personliga på kanalen men trots detta så väljer Jonna att starta upp sin personliga blogg igen trotts att hon enligt Jocke mår så otroligt dåligt av allt hat dom får.
Nu berättar Jocke gått ut med att polisen själva ringde upp honom idag och enligt honom så tyckte dom inte alls att det var fel att Jocke hotat personer utan dom förstod honom. Sen berättar han att dom berättade att han och Jonna är dom mest brottsutsatta personerna i Sverige. Om jag får lägga in en egen åsikt så förstår jag inte varför han fortsätter bråka med läsarna på sin snapchat istället för att bara låta polisen göra sitt och själv släppa det. Uppenbarligen så blir hans följare bara mer triggade av att han säger emot dom på sina sociala medier.
Jocke har nu gått över till att ge en stor föreläsning till Google då han nu kommit fram till att allt detta är deras fel då dom borde se till videos med hat och förtal ska försvinna. Men rätta mig om jag har fel, är det inte bara förtal tills motsattsen kan bevisas? Så om någon lägger upp en video och berätatr något om Jocke och Jonna är det förtal om Jocke säger att det är det eller måste dom kunna bevisa att det inte stämmer för att det ska bli förtal?
Tänkte även köra en sammanfattning av hans senaste snapchat bilder och det som står här nedan är ord för ord av vad Jocke skrivit på sin snapchat.
 
”Jag kom på att jag inte slutade på Youtube utan jag sa upp mig från jobbet, och jag avslutade affärsrelationen mellan Jocke & Jonna AB för att vi inte trivs och mår bra av kklimatet på den arbetsplats Youtube erbjuder! Där har ni sanningen Google….När människor begår grova förtal och sprider enormt mycket hat över en hel plattform och skadar barn som tittar! Så måste fan nån få säga ifrån! Google tar ju inget ansvar när man anmäler kanalerna, inget försvinner! Flera 1000 människor har anmält detta! Det vi stora kanaler tvingas göra hela tiden är att aldrig få försvara sig emot förtalen eller hatet som kommer för vi känner ett ansvar att inte hänga ut personer på våra stora kanaler. Vi blir maktlösa!!!
Man får istället gå och dunka huvudet i väggen hemma och svära och skrika, För att man känner att man inte vill göra internet ännu mer hatiskt genom att hänga ut en människa!!! Men inget tar nåt jävla ansvar på Google! Om nån på Google ser detta så kan ni förklara varför alla dom 10 000 tals videos vi anmält som består av olagliga kränkningar, grova förtal, sexuellt kränkande innehåll m.m. Det är erat fel allt allting som händer…. Ni sitter och sover och har inte ens en manuell koll av anmälningar på videos, Ni använder en fucking algotrim som avgör att om något i videorna är olämpliga, Bara detta säger sig självt att det inte kommer funka så bra!
Förstår att ni är utsedda till världens bästa arbetsplats när man fan inte behöver jobba. 750 miljoner dollar förlorade ni förra året! Och inga annonsörer har ni kvar snart, ett tips! Pssstt…Börja radera brottsliga videos… Sen vill jag gärna Google, att ni förklarar hur ni lät en video med förtal emot mig finns kvar trots anmälan, vilket gjorde att folk pga videon psykiskt misshandlade Jonna i hemmet. Jag hoppas att ni en dag får ta ansvar. Du som gjorde den där videon borde skicka en faktura för arbetstimmarna för videon till Google, då du fick informera dom unga tittarna om detta inte ens är hat utan kriminellt brottsligt beteende som måste bort! Jag har pratat med nästan 100 kanaler och alla säger samma att felet ’r inte hatet längre utan Google som inte tar ansvar överhuvudet för säkerheten för kreatörerna!
Det är många youtubers som börjat överväga att sluta då dom får lägre betalt för annonser då annonsörerna försvinner på en plattform som vi dessutom blir utsatta på!!
Eller står Google idag också maktlösa? Då det är för många videos med brottsliga förtal och kränkningar för att dom ska hinna stoppa det? Är detta slutet för Youtube? Eller tvingas Google tillslut stänga ner plattformen helt? Youtube är BARA EN DEL av Google, och en del som dessutom går minus, har superdåligt rykte och tillslut drabbar det ägarna som är Google, Ni får gärna tycka illa om mig men jag har faktiskt rätt i det jag skriver och är mer påläst än er näthatare!”
 
 
Men en sak har Jocke haft rätt i från början och det är att hatet på Youtube men även på hela internet måste minska.

2017 09 05 17 23 43 - Stoppa Pressarna

2017 09 05 17 23 55 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar