Fler svar från ”H”

@Efter mitt inlägg i morse så svarade han på några fler frågor på sin instastory och här nedan är resten av frågorna och svaren som han lagt upp.

@Fråga: Kommer du skriva en bok och medverka i filmen om dig?
@Svar: Det skulle få bli en bok baserad på den storyn som körts i media. Verkligheten är inte fullt så spännande.

@Fråga: Beklagar verkligen allt som har hänt! Men är nyfiken hur var riskhanteringen mot slutet? Fallet
@Svar: Bevisligen extremt bristfällig, men finns flera andra faktorer som spelat in. Det är inte så enkelt som man kan få det att låta på Flashback eller twitter. Aldrig sett så många som förstår så lite spekulera och ”veta” så mycket.

@Fråga: Är du inte förbannad på hur IL smutskastade dig i media o blogg? Du borde berätta allt om hennes dirt.
@Svar: Det har såklart förvärrat min situation i extrem utsträckning. Men jag tror hon agerade i affekt och det finns ingen anledning till att jag skulle göra samma sak. Dessutom vet jag inte vad hon blivit matad med för felaktig information av ”sitt team” när allt inträffade som gjorde att hon agerade som hon gjorde. När det till slut stod klart att hotbilden inte var sann är det svårt för henne att backa medialt. Jag blev själv övertygad av hennes team om att hotbilden var äkta inledningsvis, till den grad att jag lämnade Sverige och gjorde en rad andra irrationella handlingar. Men när situationen höll på att utvecklas till extrema följder erkände säkerhetsvakten att det inte fanns någon substans bakom hotbilden. I den stress som skapades då agerar man inte rationellt och det har jag förståelse för, även om det var extremt smärtsamt att läsa allt felaktigt hon gick ut med.

@Fråga: Vad finns det att berätta som inte är sagt?
@Svar: Hur mycket som helst samtidigt är mitt fokus på att lösa min skuldsituation och återbetala mina långivare, inte att hålla följare i sociala medier informerade. Men ibland blir det nödvändigt, och kommer säkert bli det någon gång framöver också.


Lämna ett svar