Folk ifrågasätter om Alexandra Nilsson är feminist eller inte

@Alexandra säger att hon alltid varit feminist, men hon har inte alltid visat det öppet utåt. Det var först när hon träffade sin pojkvän Andreas som hon faktiskt på riktigt gick ut med sina åsikter som den feminist hon är. Men ganska snabbt fick hon kritik mot sig då många ansåg att hon inte lever som en feminist ska leva utan att hon hade dubbelmoral när hon sa att hon var feminist. Dels för att Alexandra pikat andra kvinnor genom alla åren som influencers vilket många ansåg var dubbelmoral mot hur en feminist ska bete sig.
@Det skrevs mycket om Alexandra på nätet på olika forum under en lång tid, och nu verkar folk ifrågasätta henne ännu en gång. Det ska ha skrivits om Alexandra på ett feministiskt konto, det handlar om dessa insta och realitybilder (ni kan se några exempel här nedan som hon lagt upp) som hon lagt upp då en del nu tycker att Alexandra hånat feta.
@Såhär skriver Alexandra om dessa bilder hon lagt upp:
@”Ärligt talat så startade jag insta vs reality som en kul skön grej.”
@”Men det som irriterar mig är hur kvinnor åter igen attackerar kvinnor. Läste att jag var för snygg, rik och smal för att få diskutera kroppsaktivism. Men det är inte ens det jag gör?! Jag är ju bara JAG.”
@Alexandra har på sina bilder inte skrivit något om storleken på kroppen eller gett någon hint om att driva eller håna större personer. Hennes ide med bilderna är att visa att en pose och vinkel kan göra en så otroligt stor skillnad på hur man ser ut på en bild.  Vem som helst ska få visa sin kropp oavsett vad dom väger eller hur många celluliter dom har på kroppen.

@Anser ni att dessa bilder nedan från Alexandras instagram är ett hån mot större kvinnor och män?

2020 08 23 20 43 26 - Stoppa Pressarna

2020 08 23 20 39 16 - Stoppa Pressarna

2020 08 23 20 40 50 - Stoppa Pressarna

2020 08 23 20 38 15 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar