Företaget erbjuder gratis bröstoperationer till Influencers

Att en del bloggare fått sina operationer gratis genom åren är ingen hemlighet då bland annat Kissie själv gått ut med att hon fick sina börst gratis mot att dom fick filma henne på sjukhuset. Man ser också när det är gratis eller delvis gratis och det är när bloggarna/influencers skriver om företagen i massa inlägg med länkar och namn på kliniker och personal osv.
Senaste bloggaren i raden att få erbjudandet om gratis börst är Egoina och detta delade hon med sig av på instagram för 2 dagar sedan ( tog print när hon lade ut det men glömde sedan att skriva om det här i bloggen) där man kan se vad företaget skrivit till henne. Egoina markerar att om hon vill operera sig så betalar hon det själv och skulle aldrig ta något sådant genom ett samarbete med sponsring. I samma medelande så skriver företaget att dom letar efter starka influencers att ge gratis operationer så vi får se om det är någon bloggare som nappar på detta och opererar sig inom snar framtid.
En annan som tagit fram sin åsikt kring detta är Paula och hon har skrivit ett långt inlägg om det på sin blogg HÄR. Paua förstår att gratis är gott men att det inte är ok att använda operationer för sponring då man har ett socialt ansvar. I samma inlägg så ger hon en eloge till Amir som valde bort att göra reklam för onlinespel då det kan bidra till spelmissbruk. Hon ser inte att det är fel om någon vill operera sig men att det är viktigt att man går till en seriös klinik och inte bara tar en klinik som ger bort operationer för att få reklam med kanske en rabattkod.
 
 

2018 04 24 22 44 03 - Stoppa Pressarna

2018 04 25 08 29 15 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar