Gabriella Joss är anmäld till socialen ännu en gång

@I juli förra året så gick Gabriella Joss ut med att någon hade gjort en orosanmälan annonymt då dom ansåg att hennes barn far illa. Det som togs upp i anmälan var att barnen bara fick vegetarisk mat, dåligt med kläder, verkade undernärda, att dom inte tar sin dotters hjärtfel seriöst och att dom bara bråkar och skriker hemma.
@Det blev självklart inget mer med anmälan men det tog hårt på Gabriella och hennes man då dom anser att dom gör allt för sina barn. Men nu nästan ett år senare så har dom fått ett samtal från socialen pga ännu en orosanmälan där någon tagit upp i stort sett exakt samma saker som i det som kom in för ett år sedan.
@Gabriella försvarar sig nu i ett inlägg med att dom gör allt för barnen, dom har massor med kläder, massor med leksaker, dom får gott om mat varje dag, dom hittar på saker med barnen hela tiden, får tid med sina föräldrar varje dag osv.  Hon vet att det inte kommer hända något med dom då dom inte gör något fel men hon blir arg att den tiden kunde gått till barn som faktiskt far illa på riktigt.

@Gabriella är inte den första influencern som får soc på sig pga läsare som lägger in orosanmälan för saker som inte ens får barnet att fara illa. Tex så fick Paula & Hugo en anmälan på sig förra året som inte ens hade med dom att göra, någon hade sett en tjej cykla ensam medans pappan satt i bilen och körde på vägen bredvid flickan. Någon trodde att det kanske var Hugo och därför gjorde dom en anmälan. Det verkar inte som att en del vet vilka konsekvensen en anmälan kan ge och därför är det så viktigt att man faktiskt inte gör någon utan att ha sett något som gjort att barnet faktiskt farit illa vid. Nu vet jag av egen erfarenhet att soc inte alltid ingriper trots att barn mår dåligt i hemmet eller har våld i hemmet.
@Men Gabriella är knappast den sista som kommer få en orosanmälan på sig utan dom flesta influencerna med barn kommer ha läsare som hittar något fel i deras föräldrarskap.

@Men tänkt en gång extra innan ni gör en anmälan!

2019 04 28 08 53 33 - Stoppa Pressarna

2019 04 28 08 46 04 - Stoppa Pressarna

2019 04 28 08 48 27 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar