Gabriella Joss behåller sitt efternamn

@Efter att Gabriella Joss gick ut med att hon är förlovad och kommer att gifta sig om en månad så har hon fått många frågor. Många undrar varför hon har så bråttom med allt och varför dom ska gifta sig redan om en månad.
@Här kommer lite frågor och svar från Gabriella:

@Fråga: Varför ska ni gifta er om just en månad?
@Svar: För att vi blev tillsammans 6/6-21 och det blir fint att göra det 6/12-21 med datumen och för att vi bara vill gifta oss och inte vänta.

@Fråga: Valde du ringen själv?
@Svar: Hade visat innan vilken/vilka jag vill ha så det kan man nog säga.

@Fråga: Ska ni skriva äktenskapsförord för att skydda ditt företag/hus mm?
@Svar: Behöver inte skydda något när det kommer till ekonomi då min kille har mer. Så är snarare han som borde skydda sina pengar från mig. Men nej, vi kommer inte skriva något.

@Fråga: Kommer du ta hans namn?
@Svar: Ja, kommer ha kvar det jag har nu med för att barnen heter så.

@Fråga: Har ni aldrig tyckt att ni går lite för fort fram med allt?
@Svar: Nej inte alls. Har hittat min drömman på exakt alla vis fast en miljard gånger bättre och har inte kompromissat med något alls. Han har allt jag vill ha och är så mycket bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag har svårt att bli kär och det har han med och att få känna såhär som vi gör för varandra + att exakt allt funkar så bra praktiskt med går inte att hitta bara sådär. Har fått höra så många gånger att jag bara ska ”nöja” mig och att jag aldrig kommer att få allt jag söker i en kille men tänk det fick jag. Och allt har bara känts så rätt och naturligt från start. Jag vet att vi kommer vara med varandra hela livet och om ni fortsätter följa mig så kommer ni få se att jag hade rätt. Jag är så säker och det är en så fin känsla. Sedan är ju alla olika men jag ser ingen anledning att vänta med saker jag är så säker på och som känns så rätt. Och som tur är så har jag mött en likasinnad.

@Fråga: Bestämde ni tillsammans att ni skulle förlova er?
@Svar: Han friade men gick inte ner på knä. Han stod över mig i sängen, hela frieriet kändes väldigt likt resten av vårt förhållande, väldigt annorlunda. Och inte likt något annat jag någonsin varit med om förut.

@Fråga: När visade du honom vilka ringar du ville ha?
@Svar: I juli

@Fråga: Vem är svartsjuk av er två?
@Svar: Ingen av oss för vi ger inte varandra anledning till det, men jag är nog mer svartsjuk om jag måste säga någon.

2021 11 10 07 19 28 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar