Gratis presentförpackning vid varje köp

@Sponsrat inlägg i samarbete med sudio.se


@En julklapp som passar nästan alla är ett par lurar från Sudio.se där ni nu får både fri frakt samt en presentförpackning vid varje köp.
@På deras hemsida hittar ni 7 olika varianter av lurar men av dom olika jag fått testat sista året så är Regent lurarna mina absolut favoriter och jag använder dom nästan dagligen. Regent är ett par trådlösa on-ear hörlurar som har över 24 timmars speltid innan man behöver ladda dom igen.
@Ljudet och basen är helt underbar men det absolut bästa är att lurarna sitter skönt över öronen. Jag var nervös att det inte skulle funka att ha dom på gymmet för att det skulle bli varmt och svettigt men jag har inte alls märkt av något av dessa problem som jag trodde skulle komma. Så klicka er in på hemsidan HÄR och kolla in deras utbud så kanske ni hittar en superbra julklapp eller en present till er själva.

2018 12 15 20 48 33 - Stoppa Pressarna

2018 12 15 20 55 00 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar