”H” ger ut mer bevis till expressen

@Nu har ”H” valt att dela med sig av fler bevis till expressen och den här gången vill han bevisa att Blondinbella viste om att han handlade med andras pengar. Han har delat med sig av ett sms och expressen ska enligt uppgifter ha fått se mer än detta sms för att styrka att det är Blondinbella som han skrivit med.
@Blondinbella har sagt att hon inte hade en aning om att han höll på med detta och förlorat andras pengar men enligt ”H” så har hon vetat om detta sedan sommaren 2017. I ett av sina inlägg senaste veckan så har Blodinbella skrivit att hon trodde att det var hans egna pengar som han hade och inte andras men detta ska nu inte vara sant.
@Dock finns det fortfarande frågor kvar, även fast Blondinbella visste om att han handlar med andras pengar inom jobbet så kan hon faktiskt ha trott att pengarna han använde privat faktiskt var hans pengar. Det är rent kaos och det ser inte ut att kunna sluta inom kort men vi får hoppas att det lugnar sig åt båda hållen i alla fall lite.
@Blondinbella har även skrivit ett nytt inlägg där hon berättar att hon var rädd för att Odd skulel bli arg på henne pga både detta och hennes stalker. Men enligt henne har han tagit det väldigt bra och är stöttande trots att även han ska ha blivit flyttad pga hotbilden som var.

@Här finns hela artikeln

2018 11 30 22 29 11 - Stoppa Pressarna

2018 11 30 22 29 34 - Stoppa Pressarna

2018 11 30 22 31 12 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar