Hanna Friberg är frontperson för Bubbleroom

Bubbleroom har just nu igång en kampanj som heter ”Just Be You” där fem personer står som deras fronpersoner för kampanjen.

En av dom personerna är Hanna Friberg och dom andra 4 är:

*Emma Ellingsen

*Katia Mosally

*Carolina Gynning

*Juliana Nepomuceno

 

Här är en beskrivning som Bubbleroom gjort om varje frontperson, och om ni klickar på deras namn så kommer ni till deras utvalda favoriter på hemsidan.

 

Hanna Friberg

”Hannas spontanitet är något som inspirerar oss. Hon har alltid flera bollar i luften samtidigt, och fångar dem med ett stort leende. Hon är kvinnan som alltid får upp stämningen på en fest, med sitt glada humör och sköna stil. ”

 

Katia Mosally

”Katia är kvinnan som får rummet att expandera. Blickarna vänds mot henne när hon kliver in. Och vi förstår varför! Hon utstrålar stor självsäkerhet, passion och driv!

Med en bakgrund som International Marketing Director på Capitol Records i Los Angeles där hon jobbat med flera stora världsartister, är hon ett levande bevis på att man kan gå hur långt som helst, bara man tror på sig själv.”

 

Emma Ellinsen

”Emma har verkligen gått sin egen väg. Att känna att man fötts i “fel” kropp och göra något åt det, för att sedan kunna vara just sig själv, är bland det modigaste vi vet. Vi förstår att hon är en stor förebild för många unga kvinnor och män. ”

 

Carolina Gynning

”Carolina är positiv, kreativ, rolig och oerhört självsäker. Hon tar inte allt på största allvar, utan ser till att alltid ha nära till skratt. Vad gör allt om 100 år? Ha roligt istället för att gå runt och oroa dig. Hon tar vara på varje dag och njuter av det fantastiska liv hon har byggt upp för sig själv och sin familj. ”

 

Juliana Nepomuceno

”Som modell har Juliana verkligen hela världen som sitt vardagsrum. Hon är uppväxt i Brasilien men bor just nu i Paris. Hon är en oerhört varm och härlig person som får alla i sitt sällskap att må bra! Även om livet på resande fot ibland kan vara tufft då man är borta mycket från familj och vänner, ser Juliana alltid ljusglimtar i allt. Världen är underbar, och hon tar vara på varje ögonblick och alla platser hon upplever. ”

 

d just be you 4 - Stoppa Pressarna

Bilden ägs och tillhör Bubbleroom.se

Lämna ett svar