Hanna Friberg är tillsammans med Mr Big igen

Hannas pojkvän som hon kallade för Mr Big dumpade henne för ett par månader sedan efter att hon konfronterade honom angående att vara otrogen. Efter att han gjort slut fick hon bekräftat att han hade varit otrogen mot henne en tid innan medans hon var utomlands.

 

Efter detta var hon hjärtekrossad men i helgen visade hon upp att hon hade en ny kärlek. Jag skrev om det och jag skrev också frågan om det kanske var så att hon förlåtit sitt ex eftersom hon skrev att alla skulle respektera och acceptera hennes val.

 

Och nu bekräftar hon att det faktiskt är sitt ex Mr Big som hon förlåtit och valt att gå in i en relation med igen. Hon berättar att hennes pojkvän kommer att gästa hennes podd nästa vecka för att svara på alla frågorna hon fått om dom/honom.

 

En läsare undrar nu om Hanna inte är rädd för att bli bedragen av honom igen. Hanna svarar såhär på frågan:

 

”Jo det är klart att det hela tiden ligger och gnager i bakhuvudet. Men eftersom att jag har valt att förlåta och valt att vara i en relation med honom så måste jag också välja att lita på honom, så det är precis det jag gjort.”

 

Utöver allt detta med att hon förlåtit otrohet så berättar hon också lite hur hon mår och såhär skriver hon om sitt mående.

 

”Jag mår verkligen bra. Känner mig så lycklig, glad och nöjd med livet. Älskar verkligen mitt liv. Men däremot så är jag otroligt trött på Stockholm. Det är så mycket avundsjuka och svartsjuka och det verkar inte finnas någon skam i kroppen hos folk.

Inte heller någon lojalitet. Det enda man bryr sig om i den här staden är pengar, makt och fame. Å det viktigaste är att vara någon. Att folk på riktigt går över lik och behandlar andra hur som helst så länge de gynnar en själv. Så jag har börjat ta lite avstånd för jag orkar inte bli mer besviken och ledsen.

Börjar känna mig trött på all yta och ytlighet. Är någon på riktigt lycklig och lojal?”

 

Vi får verkligen hoppas att han aldrig är otrogen mot henne igen.

2022 06 22 21 13 12 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Hanna Friberg

Lämna ett svar