Hanna Friberg har träffat en ny kärlek

Det var i början av  April som Hanna gick ut med att hon var singel igen efter att hennes pojkvän valt att dumpa henne. Anledningen var för att hon hade fått ett samtal om att han skulle försökt få sovit hos en tjej medans hon var på semester utomlands. När hon valde att ta upp detta med henne så nekade han och sen tog han beslutet att bryta upp deras relation.

 

Efter detta fick hon veta att han faktiskt hade varit otrogen mot henne några veckor tidigare och detta trots att dom bara var i en relation ett par månader. Hon skrev öppet om hur hon mådde och hur hon kände sig, hon kände sig förnedrad.

 

Men nu verkar hon ha hittat sin nya kärlek efter att ha lagt upp bilder på honom i helgen. I ett inlägg är det en bild där dom kysser varandra och hon skriver att hon är väldigt kär.

Idag säger hon att hon är väldigt lycklig och att hon anser att alla ska vara okej med hennes beslut och val som hon gör. I morgon släpps ett nytt avsnitt av hennes podd, och i det avsnittet kommer hon berätta mer om den hemliga kärleken.

 

Men eftersom hon inte visat bild på sin tidigare pojkvän och nu skriver att vi ska acceptera hennes beslut och val, kan det vara så att hon förlåtit sitt ex och att han är den nya kärleken?

2022 06 20 22 24 39 - Stoppa Pressarna 2022 06 20 22 23 55 - Stoppa Pressarna

Faksimil: instagram/hannafriberg

Lämna ett svar