Hanna Friberg kunde inte bry sig mindre om Paow

@Tjafset mellan Paow, Hanna Friberg och Klara verkar ha lagt till i stort sett helt och inte ens Paow har gått ut med något mer på sina sociala medier. Planen var att dom tre skulle träffas upp nu när alla är i Tulum samtidigt och även ska bo på samma hotell, men Klara har berättat att dom inte kommer mötas upp.
@Nu har Hanna lagt upp en video på sin kanal där hon svarar på lite frågor från sina tittare och en av dom handlar såklart om Paow.
@Enligt Hanna började allt med att Paow gick ut med att hon inte visste vem Hanna var och anklagade henne för att ljuga om att hon hade haft en stor blogg när hon var yngre som hon tjänade pengar på. Hanna svarade då Paow med att hon visste hade en stor blogg och tjänade pengar på den samt hur många läsare hon hade osv. Hanna säger också att hon vet att Paow gör narr av henne men att hon inte kunde bry sig mindre.
@För att lyssna på när hon pratar om Paow så spola fram till 11:30 i videon.

@Vi får se om Paow kommer på något mer för att kunna fortsätta hålla bråket igång eller om detta nått sin ände.

@När vi ändå är inne på Paow så kan vi ta upp hur oblyg hon är för att visa upp sin kropp speciellt sina bröst. Det har nu kommit upp en bild på hennes story där bilden är tagen bakifrån på henne själv. Men man ser också att hon enbart har bikinitrosor på sig och ingen underdel, hon håller även händerna så att man ser att hon inte försöker dölja sina bröst men man ser tydligt att det sitter några stycken bara ett stenkast ifrån dom. Man kan även på andra bilder som hennes pojkvän lagt upp se att det inte var dom enda personerna som rörde sig runtom dom.


2022 01 24 20 04 07 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar