Har Blondinbella lämnat Natural cycles bakom sig?

2014 så gick Blondinbella ut hårt med hur bra p-appen Natural cycles var och att hon själv använde det som preventivmedel. Dock vart det hård kritik mot Blondinbella då många blev gravida trots att p-appen skulle skydda mot just detta och sedan kom det ut att Blondinbella hade ljugit för sina läsare.
Hon använde inte appen som ett preventivmedel utan hon använde den som ett hjälpmedel till att bli gravid och många ansåg att hon lurade folk. Men Blondinbella stod på sig och förklarade flertal gånger hur bra företaget var som hon hade investerat i men sedan blev det helt tyst. I början skrev hon att denna p-app var godkänd som preventivmedel men i januari 20016 så gick hon ut med att dom inte är det utan att dom jobbar med att bli godkända som ett preventivmedel.
Blondinbella blev 2014 delägare i företaget men hon hade ingenting att säga till om då hon bara gick in med 1% rösträtt i företaget och hennes huvudsakliga syfte var att marknadsföra bolaget (ni  kan läsa ett tidigare inlägg om detta HÄR). Men frågan är varför hon från ingenstans bara slutade att skriva om NC och vad använder hon för preventivmedel idag?
Om appen var så bra som preventivmedel så borde Blondinbella använda den än idag men hon har inte skrivit ett enda ord om det på snart ett år. I April förra året tillägnade Blondinbella ett helt inlägg till NC där honskriver om att det är över 5000 personer som blivit gravida med hjälp av detta ”preventivmedel” men trots att hon marknadsfört den som ett skydd mot graviditet så skrev hon aldrig något om hur många som klarat sig från att bli gravida när dom användt den som ett skydd.
Att hon började med att ljuga om att hon använde p-appen som preventivmedel fick många till att tro att hon själv inte alls litar på p-appen som preventivmedel och att hon använder annat hjälpmedel idag.
Flertal bloggare har gjort reklam för appen så som Paula och Katrin Z, dock gick Paula gick ut med att hon faktiskt använde appen som hjälp att bli med barn och att hon inte tror att den kan användas som skydd (läs inlägget HÄR) medans Katrin skrev att hon använde det som skydd men väntar idag sitt tredje barn.
Det går heller inge bra för företaget som 2015 hade en vinstmarginal på minus 89%
 
Tankar?
 

2017 01 19 10 49 12 - Stoppa Pressarna

2017 01 19 10 53 53 - Stoppa Pressarna

2017 01 19 11 04 31 - Stoppa Pressarna

2017 01 19 11 03 36 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar