Har Kissie aldrig ljugit eller gjort smygreklam?

Kissie har gjort ett inlägg om jakten på bloggarna angående smygreklam som många gör- Hon försöker förklara att allt hon lägger ut är inte smygreklam bara för att hon visar upp bilder på något som hon tycker är fint.
Dock så förstår hon inte hur många av hennes bloggkollegor vågar göra så mycket smygreklam speciellt inte nu när hon blivit stämd för just smygreklam. Senare i texten så skriver hon att hon är imponerad över hur mycket dom andra bloggarna vågar fuska och ljuga för sina läsare rakt upp i ansiktet. Enligt Kissie så har hon aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det heller.
 
Om hon menar att hon aldrig ljugit eller aldrig gjort smygreklam så ljuger hon just nu för sina läsare då Kissie faktiskt ljugit många gånger i bloggen och även gjort mycket smygreklam just därför har hon blivit stämd. Senast härromdagen så lade Kissie upp ett inlägg om att hon gjort sina naglar och länkat till dom som gjort dom och eftersom bloggarna då även Kissie får sina naglar gjorda gratis mot reklam så blir hennes inlägg smygreklam. Kissie skriver att hon vet reglerna men då borde hon ha markerat ut att inlägget var ett samarbete eftersom hon inte betalat för att få sina naglar gjorda.

2017 02 12 10 25 03 - Stoppa Pressarna

2017 02 12 10 31 17 - Stoppa Pressarna

2017 02 12 10 26 40 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar