Hur mycket av det Blondinbella skriver om ”H” är lögn?

@Nu har Blondinbella uppdaterat sin blogg där hon berättar att hon och barnen (samt ida) är utomlands då Blondinbella behövde komma ifrån. Hon väljer att inte ge något svar på att ”H” gått ut med att både hon och hennes livvakt ljuger om att det ska ha varit kriminella (kidnappare) vid hennes hus.
@Men i sitt nya inlägg så fortsätter hon skriva saker om ”H” och det senaste är att hon ska ha betalat alla resor som hon och han gjort ihop.I början av året så var Blondinbella och ”H” i köpenhamn på ett dyrt hotell så en läsare frågar Blondinbella om inte han betalade för den resan då hon nu skrivit att hon betalat för alla resor. Blondinbella svarar på kommentaren med att hans kort inte fungerade så därför betalade hon hotellet men detta är lögn. När bloggbevakning frågade henne om detta efter att ”H” skickat bevis till Camilla med bild på transaktionen så svarade hon Camilla med att hon stod för det fröst men efter mycket om och men så betalade han.
@Blondinbellas svar kan både stämma och inte stämma då dom kom till hotellet den 16 februari men pengarna drogs från ”H”s konto den 18:e. Dom var där i 2 dagar så det kan lika gärna ha varit att han drog kortet när dom kom men att dom drog summan först när dom lämnade hotellet 2 dagar senare och så det kan både vara sant och inte sant att hon låg ut med pengarna i 2 dagar eller så talar han sanning. Kommer inte lägga upp bevisbilden här då jag fortfarande väntar på svar från ”H” om det är ok att jag publicerar den på min blogg, Har även frågat honom om jag kan få ställa några frågor så vi får se vad han svarar på det.
@Det är extremt svårt att tro på Blondinbella när ”H” säger en annan sak samt lägger upp bevis på att det hon skrivit inte stämmer. Varför säger Blondinbella bara inte sanningen? Om det stämmer att ingen kriminell varit hos henne varför ljuger hon om det? Han erkänner att delarna om att han förlorat stora summor pengar och att han försöker lösa detta så varför skulle han ljuga om det andra när han erkänner vad han gjort?


@Vad är det som händer??????

2018 11 28 12 04 11 - Stoppa Pressarna

2018 11 28 12 04 25 - Stoppa Pressarna

2018 11 28 11 47 37 - Stoppa Pressarna

2018 11 28 11 49 43 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar