Ida warg har inga planer på att flytta tillbaka till Sverige

@Det var innan sommaren 2021 som Ida Warg och hennes familj valde att flytta till Spanien i väntan på bygglov för deras nya hus. Dom fick igång en vardag där borta och deras son började i förskolan som han trivs väldigt bra i.
@Men nu när det gått snart ett år sedan dom flyttade dit ”tillfälligt” så har dom ändrat sig och har numera inga planer på att flytta tillbaka till Sverige. Men sen hur dom gör i framtiden är oklart men just nu vill dom bo kvar i Spanien. Utöver detta har Ida svarat på en del andra frågor och här nedan kommer frågorna och svaren.

@Nybliven tvåbarnsmamma, har du några lifehacks?
@Svar: Bästa är att låta den stora vara med i allt så hen inte blir avundsjuk utan känner sig viktig. Ta varannan natt med barnen och se till att få egentid med den stora ibland. Jobbigt att bli storasyskon. Sedan såklart bus om man vill se lite fräsch ut efter sömnlösa nätter.

@Är ni intresserade av fler barn?
@Svar: Nej

@Ammar du?
@Svar: Nej

@Kommer ni att börja med ”sånt är livet” podden igen?
@Svar: Inte vad vi planerat men ni frågar hela tiden så podden verkar saknad. Får se när Alba börjar förskolan.

@Kommer ni flytta hem till Sverige igen?
@Svar: Inte som det ser ut just nu.

@Undrar om det kommer smink?
@Svar: Kanske det, håll utkik i vår.

@Berätta mer om hur du mådde under graviditeten.
@Svar: Aldrig mått sämre både fysiskt och psykiskt. Mådde sjukt illa varje dag i 25 veckor. Sedan blev jag supertrött då jag inte fick i mig järn då jag spydde upp det. Var mest trött, illamående och bitter och sov inget då benen pirrade.

@Var det skillnad i din återhämtning kroppsmässigt efter barn nr 2?
@Svar: Bäckenbotten var mer uttöjd denna gången då förlossningen gick så fort. Körde mer noga med övningar nu efter. Annars tycker jag att det gick snabbare nu andra gången. Tror det beror på att jag inte blev deprimerad nu.

@Hur går det med Elvis språkutveckling?
@Svar: Elvis är helt otrolig. Så bra på både svenska och engelska. Sedan förstår han allt på spanska på förskolan och pratar hela meningar på engelska.

@Några planer med Ida Warg Beauty?
@Svar: Fortsätta släppa ännu mer produkter till hög kvalite och till ett så bra pris som möjligt. Vi vill att lyxig skönhet ska vara för alla och jag älskar ta fram nya härliga produkter. Vi kommer lansera 2 nya ketegorier i år och det ska bli så kul.

@Har du förändrat ditt utseende med fillers/eller botox?
@Svar: Yes botox i pannan. Gjorde för någon månad sedan.

2022 04 12 21 47 57 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar