Isabella löwengrip byter ut sin vandring mot golfresa utomlands

@Det var i februari som Isabella Löwengrip började träna inför en längre vandring. Vandringen skulle ske i sommar under 10 dagar, hon skulle vandra längs kungsleden i Lappland vilket hon skrivit mycket om att hon ser fram emot.
@Men nu har hon bytt ut sin långa vandring mot en golfresa utomlands istället, hon kommer endast göra en kort vandring under midsommar.
@Detta berättade hon under sin frågestund på instagram igår och utöver detta så berättar hon om barnuppfostran. Hon säger att hon är fel person att fråga eftersom hon fått 2 lugna lillgamla barn. Dom har växt upp med att anpassa sig efter henne och inte tvärtom, detta har gjort att hennes liv är likadant som innan hon fick barn.


@Det är ganska mycket som Isabella sagt att hon ska och inte ska göra som hon nu vart efter ändrar sig om. Bilden som många fick om att allt var ett spel för henne för att lugna alla kring kaoset av hennes lögner verkar vara allt mer sanna. Att resa utomlands under coronan är inte heller ett smart val vilket hon lär få mycket kritik för nu.

2020 06 09 07 44 33 - Stoppa Pressarna

2020 06 09 07 45 22 - Stoppa Pressarna

2020 06 09 07 45 42 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar