Isabella Löwengrip försvarar sig kring barnen

@I fredags skrev jag ett inlägg om Isabella Löwengrip angående att hennes barn inte får väcka henne innan kl nio på lördagar och söndagar. Ingen hade kommenterat hennes inlägg ännu när jag skrev mitt men skrev att jag gissade på att hennes läsare skulle reagera på just detta.
@Jag hade rätt och läsarna har självklart påpekat den delen i hennes inlägg så nu har hon valt att försvara sig angående detta. Isabella skriver såhär:

@”Jag läste alla kommentarer om att barnen inte får väcka mig innan nio. Det kanske låter hårdare än vad det är, barnen kliver själva upp vid åtta. Går ner och brer en smörgås, sätter på tv:n och kommer upp och hämtar mig vid nio. Det är inte mer komplicerat än så. Dessutom är dom ju två också så de håller varandra sällskap. ”

@I det nya inlägget där hon förklarar vad hon menade så är hennes läsare mer med henne än mot henne. Väldigt många kommenterar nu att det är vanligt och bra att barnen kan gå upp själva och kolla tv samt ta egen frukost.
@Inget är rätt eller fel, alla gör vi olika och vet själva hur våra barn fungerar och vad dom klarar av.

Lämna ett svar