Isabella Löwengrip fortsätter göra smygreklam

@Att Isabella Löwengrip fortsätter göra smygreklam är för mig orimligt. Hon har fått mest anmälningar för smygreklam det här året av alla influencers, och trots den hårda smällen hon tagit senaste månaderna så väljer hon ändå att göra smygreklam.
@Hon är fullt medveten om att det är smygreklam hon gör, för på bloggen markerar hon det som reklam men inte på instagram.

@Jag anser att det finns två sidor av allt som händer kring Isabella just nu, dels för att jag tror att Pingis bär mycket ansvar i allt också och inte bara Isabella. Men Pingis är tyst som en mus vilket många påpekar beror på att hon är mammaledig. Men hon kan inte använda detta som en ursäkt för att inte säga något, för hon har varit både på kontoret men också på möten/gjort samarbeten osv sedan hon gick på sin mammaledighet så hon är aktiv i jobbet samtidigt.
@Det är väldigt skrämmande hur media väljer att lägga allt ansvar på isabella men ingen verkar gå djupare i hurvida Pingis har del i detta och hur stor.
@Men att Isabella inte skulle veta att hon gör fel när hon gör smygreklam är en lögn, hon är fullt medveten om detta och väljer ändå att göra det.

2019 12 03 02 03 29 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar