Isabella Löwengrip har raderat reklamen om My_flawless

@Efter den otroligt starka kritiken mot Isabella efter hennes reklaminlägg om my_flawless så är nu reklamen raderad. Både inlägget på instagram men också på bloggen är borta, dock använder företaget fortfarande henne i sin reklam på facebook.
@Detta är ganska tydligt att hon inte alls visste vad det var hon tog emot pengar ifrån, utan hon gjorde reklam rakt av bara för pengarna och inte för att det är en bra produkt. Det är bra att hon tog åt sig och tog bort reklamen om företaget, men skadan är skedd för alla dom följare som hon fick att köpa en produkt från ett bluff-företag där hon sa att produkten var jättebra.
@Isabella är den enda och första influencern som tar ansvar för sitt misstag och går ifrån företaget, dom andra har sin reklam liggandes uppe fortfarande.

@OBS: Jag rekomenderar ingen att handla från det här företaget, och om ni tror att det inte är så farligt för att det inte hittas dåliga betyg om dom så är det för att dom raderar alla negativa kommentarer om sig själva på sociala medier!

2019 09 12 07 03 26 - Stoppa Pressarna

2019 09 12 07 06 45 - Stoppa Pressarna

2019 09 12 07 02 33 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar