Isabella Löwengrip låter sina barn själva bestämma när dom ska sova

Genom åren har Isabella fått kritik för sin roll som mamma. Det mesta har handlat om att hon haft andra som passat hennes barn medans hon jobbat. Största kritiken var under tiden när hon skulle utöka sitt bolag i USA. Hon hade en Nanny på heltid även när hon var hemma och ledig vilket fick många att undra om hon någonsin var med sina barn.

 

Men sedan hon sålde sitt bolag och sanningen kom fram så började hon spendera mer tid med barnen. Hon har själv gått ut med att hon känner att hon gett sina barn för lite tid under en stor del av deras uppväxt. Nu berättar hon dock något som fått en del att reagera, nämligen att hon låter sina barn bestämma en hel del själva.

 

Isabella har fått en fråga angående hur hon är som mamma och enligt sig själv är hon och hennes pojkvän chill-föräldrar. Hon skriver att hon under senaste 8 åren aldrig behövt höja rösten åt sin son. Hon skriver att dom aldrig bråkar,  skulle aldrig springa ifrån henne, är artiga/trevliga och säger aldrig emot henne.

Hennes teori kring att uppfostra barn är att dom själva ska känna i kroppen vad som är rätt och bestämma själva. Så istället för att ha en tid där barnen ska sova så säger hon till dom att lägga sig när dom är trötta.

 

Hon skriver att dom leker mycket tillsammans och har kul, eftersom hennes barn får välja själva brukar dom börja gäspa vid 21 tiden och går då och lägger sig.

 

Vad tänker ni kring Isabellas sätt att hantera rutiner och hennes syn på uppfostran? Är ni likadana eller är ni mer hårda med regler?

2022 06 13 06 31 25 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Isabella Löwengrip

Lämna ett svar