Isabella Löwengrip – “Män går inte före i en dörröppning”

När det kommer till Isabella Löwengrip så pratas det ofta om lyx, vad saker kostar, pengar rent allmänt osv. Isabella har varit väldigt duktig på att få det mesta att handla om pengar sista åren.

Men nu när hon inte är lika inne i det här med att leva ett lyxliv blir hon förvånad i sin “era fördomar om mig”. Många av dom fördomar som kommer in innefattar något om pengar vilket gör henne väldigt förvånad. Men borde hon bli förvånad tycker ni?

Bland svaren berättar hon bland annat att hon insett att hon behöver ha en man som har mer pengar än henne.

Här kommer några fördomar som Isabella svarat på:

 

Du träffar bara män med pengar!

Svar: Oj vad allt rör pengar. Hmm. För att vara helt rak. Jag har landat i att ska en relation fungera så behöver personen som jag lever med ha en bättre ekonomi än jag. Alla gånger min ekonomi har varit starkare än mannens (vilket har varit ofta) blir det katastrof. Männen får mindervärdeskomplex, maktbalansen blir skev etc. Ingen mår bra av det.

 

Du gillar att leva ett lyxigt liv!

Svar: Ja det är klart. Men absolut inte hela tiden. Jag älskar att det är en mix av allt. Igår åt vi köttbullar och stuvade makaroner till fredagsmiddag. Så gott.

 

Att du efterlever stereotypiska könsroller!

Svar: Ibland blir jag less när jag får höra att det är som att kliva in i gamla könsroller när man som kvinna vill att en man ska hålla upp dörren etc. För mig är det bara vanligt hyfs. Män går inte före i en dörröppning, en man drar ut stolen och låter inte kvinnor släpa på tunga väskor. Vad är märkligt i det?

 

Du är fin i kanten!

Svar: Det beror på hur man tolkar det. Jag fick stänga av Succession för att dom hade ett så fult språk. Allt vae “fucking”. Står inte ut.

 

Du tycker vanliga ej framgångsrika personer är tråkiga!

Svar: Helt fel. Snarare kan människor som är väldigt framgångsrika vara tråkiga. Allt ska ju se likadant ut. Pauls och mina favoritmänniskor är de som är sig själva och har lätt till skratt.

 

Att du alltid är stylad!

Svar: Jag är absolut stylad fler dagar i veckan än ostylad. Jag har alltid varit så, jag lockar upp håret på spolar på morgonen trots att jag ska göra ett ärende. Det handlar mer om ett intresse snarare än att jag måste se tjusig ut. Eller vem försöker jag lura jag älskar att se tjusig ut.

 

2022 12 19 05 26 17 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Isabella Löwengrip

 

Lämna ett svar