Isabella Löwengrip trivs bäst hemifrån

@Isabella Löwengrip har ända sedan sin karriär drog igång varit en hel del på resande fot. Många har nog märkt att hon gärna flyr undan sin vardag genom att resa runt i världen och enligt henne själv så får hon ångest nät hon landar på Arlanda.
@Hennes följare har genom åren undrat varför hon aldrig är hemma och varför hon totalt struntar i miljön. Man kunde nog tro att hon skulle sluta med resandet under pandemin men Isabella förvånade alla genom att fortsätta resa både utomlands men också inom Sverige. Hon försökte även förra sommaren att dra igång en golfresa utomlands även fast pandemin var i sin värsta del just då.
@Dom flesta får nog en känsla av att hon inte trivs i sitt hem, och detta stämmer till viss del. Hon trivs i sitt hus men föredrar att inte vara där utan hon är hellre i något annat land då hon älskar att vara på resande fot.
@Detta berättar hon på sin instagram och utöver detta så berättar hon:

@* Paul är i grunden industri-designer. Han har designat möbler, glas, skulpturer, Dennis Pop Awards priserna. Sen har han introducerat och varit chefredaktör för tidningen Rob Report i Sverige och varit med och startat Plaza Watch. Nu jobbar han som fotograf samt skriver på en barnbok.
@* Hon har berättat vad hon gillar och inte gillar med en förlovningsring, men Paul ska designa Isabellas ring helt själv (nej det är inte planerat ännu att han ska fria).
@* Isabella påverkas av vad andra säger om henne samt vad skriver om henne.
@* Idag vill hon inte längre bli världens mäktigaste kvinna men hon vill fortsätta bygga bolag.
@* Hon skulle aldrig någonsin fria till Paul.
@* Hade inte Isabella haft barn så hade hon bott utomlands sedan länge tillbaka och då börjat med att på i NYC och sedan avslutat i Schweiz.

2021 11 21 22 39 45 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar