Isabella Löwengrip väljer alltid jobbet framför killar

@Isabella har svarat på en hel del frågor på sin instastory där hon någon frågar om hon tröffar någon just nu. Hon svarar med att det är komplicerat precis som alltid, då kommer en ny fråga där någon undrar var det är som är så komplicerat.
@Hon svarar då att hon i slutänden alltid väljer jobbet framför killarna vilket dom inte klarar av enligt henne. Var väldigt många frågor och svar så istället för att skriva ut allt så listar jag allt hon berättar:
@*Hennes nästa personliga mål är att meditera mer, hon tränar 20 till 45 min varje dag
@*Hennes plan är att köpa ett hus nästa sommar i St Tropez, därför har hon hyrt ett hus där över sommaren som hon kommer tillbringa sin sommar.
@*Hon vet inte hur man kommer över en hjärtesorg
@*Bästa budgetaffären att handla på är Mango
@*Det svåraste med att vara en arbetande mamma är att hennes tid med dom alltid är begränsad. Det är alltid något i hennes schema som väntar på henne, det gör det svårt att ibland vara närvarande mentalt med barnen. Alltid ett samtal som väntar efter läggdags eller ett flyg att hinna med. Hon är aldrig hemma när dom är sjuka, tex när hon var i Oslo i helgen hade Gillis feber men eftersom hon hade 2000 personer som skulle lyssna på henne så kunde hon inte ställa in. Men hon litar på sitt team hemma.
@*Hennes råd till att bli ekonomiskt oberoende är Spara först och spendera senare, ha alltid minst 3 månaders sparande på ditt konto, sätt ett nytt mål till att spara ett års lön, lär dig om investeringar i aktier och till sist hitta företag som du tror på och köp aktier utan att sälja dom.
@*Hennes fokus när hon mediterar är tacksamhet, reflektion och mål
@*Hon hatar jeans och vill bara använda kvinnliga klänningar och klackskor hela dagen lång
@*Hon ser inte sig själv som andlig utan ser sig själv som Saga Noren i serien Bron
@*Det som inspirerar henne mest är att bli världens mäktigaste affärskvinna, hon skriver att Sverige är avklarat
@*Hennes balans i livet är tack vare hennes anställda så som assistent, kock, stylist, PT, chaufför, säkerhetsvakt.
@*Om man jobbar som någons assistent så ska man lära känna personen man jobbar åt.  Man ska fråga mycket frågor i början och hennes anställda vet varenda detalj om henne så hon märker knappt att dom gör sitt jobb eftersom dom gör det så bra


@Eftersom Isabella skriver att hon redan är Sveriges mäktigaste affärskvinna så undrar jag om ni anser att hon är det?

2019 04 07 14 13 42 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar