Isabella Löwengrips blogg firar 18 år

@Isabella Löwengrip var en av dom första att starta upp en blogg och i år firar bloggen hela 18 år. Än idag uppdaterar hon flitigt och just nu uppdateras bloggen varje dag. Utöver detta har hon nu svarat på lite frågor på instastory om bland annat huset dom ska bygga i Idre men också om att hennes pojkvän fortfarande har kvar sitt hus trots att han bott hos Isabella i 2 år.

@Här kommer fårgorna och svaren.

@Berätta mer om husplanerna i Idre.
@Svar: Det är full fart med planering, möte med olika arkitekter etc. Jag får visa mer när jag har skisser. Planen är att bygga ett rätt stort hus. Det ska bli så roligt.

@Vore roligt att höra mer om hur du resonerar runt dina affärer och investeringar.
@Svar: Jag har aktier i två onoterade bolag, Flattered och Natural Cycles. Sedan är jag rätt aktiv på börsen. Jag köper mest på mig aktier i bolag jag redan äger. Stora svenska bolag. Jag säljer i princip aldrig för jag har så lång tidshorisont. Nu när det är inflation så är det viktigt att investera tryggt på börsen. Jag sparar mer i värdeaktier än tillväxtaktier. Mindre risk. Sedan är det klokt enligt mig att äga lite guld och köpa mark.

@Älskade programmet mer er hos Strömstedt.
@Svar: Åh vad snällt. Det var roligt att spela in. Paul var så nervös efteråt. Det var ju hans första tv.program. Men jag tycker att han var jätteduktig. Avslappnad och han ”var sig själv” helt. Vi har fått 2 tv-förfrågningar efteråt. Vi får se om vi vågar.

@Letar ni nytt hus i Sthlm eller trivs ni i ert nuvarande?
@Svar: Jag älskar mitt hus. Lidingö är ett fantastiskt ställe att bo på. Sedan blir det perfekt med Idre också. Vi vill gärna ha ett boende utomlands också men vi kan inte bestämma vart. Ingen Stress. Paul har kvar sitt hus på Lidingö, han har inte bestämt om han ska sälja eller hyra ut det.Det har bara stått tomt i 2 år.

@Har ni gemensam eller varsin ekonomi?
@Svar: Vi har varsin ekonomi. Vi kör varannan gång på det mesta. Det jämnar alltid ut dig och jag äger mitt hus själv.

2022 03 28 00 23 19 - Stoppa Pressarna

2022 03 28 00 23 46 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar