Isabella Löwengrips sommarprat i P1

@Först vill jag be er om ursäkt för att detta inlägg dröjt, har nämligen en dotter med över 40 graders feber hemma sedan 6 dagar tillbaka.
@Men idag har jag haft möjlighet att lyssna på Isabellas sommarprat, som enligt mig var otroligt bra. Jag har läst på sociala medier om hennes prat, många hyllar henne medans många tycker att det var superdåligt.
@Jag personligen tyckte att det var väldigt bra, jag var beredd på att hon skulle prata enbart om sin karriär och framgång men så var det inte. Hon tar upp olika delar från sin uppväxt och sitt liv hon har just nu.  För första gången på länge så känns det som att det är den äkta Isabella som pratar, för sista åren så har hennes egen personlighet på något sätt försvunnit bakom alla jobb och framgångar.
@Hon väljer att ha detta sommarprat som det sista hon gör i Sverige, så i slutet säger hon tack för sig och till Sverige. Hon tar upp saker som detta:
@*När hennes föräldrar skiljde sig
@*Hur det var att bo med sin pappa
@*När hon flyttade hemifrån
@*Hur hon tappade sin relation med sin pappa
@*Hur hon valde att starta sin blogg
@Hur hennes första bolag inte gick bra
@*Hon berättar öppet om sin sociala kompetens och hur den inte är lika bra som andras
@*Hur hon har svårt att läsa av andra människor
@*Hur hon träffade Odd och varför hon valde att skaffa 2 barn
@*När hon skiljde sig och hur jobbigt det var
@*Hur hennes drömmar ser ut
@*Att hon vill flyga med sina vingar och nå drömmen om att bli en av världens mäktigaste kvinnor

@Sen vet jag att det skrevs mycket om att hon sade fel år på när hennes son föddes. Hon ska i originalet sagt att han föddes 2015 när han egentligen är född 2013. Det var nog inte för att hon glömt bort när Gillis föddes, utan Sally föddes 2015 så hon blandade nog bara ihop det.
@Sen har jag läst Paulas inlägg om Isabellas sommarprat, och jag håller med henne angående detta med varför inte Isabella bara flyttade hem till sin mamma. För hon berättar hur det inte fungerade att bo med sin pappa men hon säger inte något om att ha kunnat flytta hem till sin mamma.

@Ochni som redan lyssnat på hennes prat, vad tyckte ni? Och är det någon mer än jag som tyckte att hennes röst var bekväm att lyssna på? Tror hon hade passat att prata in barnböcker, min dotter somnade flera gånger medans vi lyssnade på henne i alla fall 🙂
@HÄR kan ni lyssna på Isabella Löwengrips sommarprat.

2019 06 26 17 50 48 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar