Isabelle Strömberg försvarar Amanda Lundgren

@Det finns en youtuber som heter Hydra som lägger upp videos där han spelar spel och samtidigt pratar om saker som händer på youtube/internet. Han har tidigare fått kritik för vissa saker som han har sagt då han kan vara lite väl ärlig som då blir elakt. Nu har han gjort en video där han dissar Amanda Lundgren ganska rejält och detta tycker inte Isabelle Strömberg om så nu sätter hon ner foten.
@Amanda har gjort en serie på youtube som är i 8 delar och i den serien så kommer vi få följa hennes resa till att förstora sina bröst vilket Hydra verkar har stora åsikter om. Han kollar på avsnitt 4 av serien som han pratar om och han säger väldigt hårda ord om henne och hennes beteende. Isabelle anser att det som Hydra gör är ren mobbing och att han verkar besatt av Amanda, hon tycker heller inte synd om honom att han fått sin identitet avslöjad när han sitter där kaxig bakom sin skärm.
@En annan sak som hon tar upp är att ingen youtuber väljer att säga något angående det han gör eller all mobbing som kommer in bland hans kommentarer. Vi kan ta Jocke som exempel som alltid är först ut med att stå upp för andra youtubers men där är det helt tyst just nu så man kan undra varför? Utöver Amana så säger även den här Hydra att Samir & Viktor inte är riktiga artister utan dom är bara underhållning.
@Den enda jag sett stå upp för Amanda förutom Isabelle efter den här videon är Amir och visar upp Isabelles text på sin instastory och skriver att hon talar sanningen men sedan inget mer.  Nu är videon dock upplagd för en och en halv vecka sedan så kanske någon youtuber lagt upp något om detta på tex sin instastory som jag missat, så har ni sett något så lämna gärna en kommentar.

2018 12 10 06 44 28 - Stoppa Pressarna

2018 12 10 06 45 17 - Stoppa Pressarna

2018 12 10 06 45 34 - Stoppa Pressarna

2018 12 10 06 55 55 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar