Joakim Lundell kommer inte ta in flyktingar i sitt hem

@I sin senaste frågestund svarar Joakim på en hel del frågor som handlar om film och han berättar sin åsikt kring både filmer och skådespelare. Men han väljer också att svara på en fråga som inte handlar om musik och det är hurvida dom kommer ta in flyktingar i sitt stora hem eller inte. Han berättar att dom hjälper till på andra sätt men att dom inte kommer ta in i någon i sitt hem.
@Här kommer frågor och svar som Joakim Lundell lagt upp sista veckan.

@Du har en del pengar skänker eller donerar du några?
@Svar: Ja det gör vi varje månad. Vi skänker även kläder och leksaker och annat till behövande. Samt köper julklappar till andra barn. Men det finns ingen mening med att visa allting hela tiden för då blir det bara ett sätt att framstå som duktig. Sen spyr jag på avundsjuka människor som tar för givet att man inte skänker.

@Vilka aktier ska man satsa på?
@Svar: Kommer inte rekommendera varken enskilda aktier eller be folk satsa på börsen. Dels är jag ingen expert, och tror ingen kan förutspå framtiden heller till 100%.

@Bara sälja tesla. Kriget påverkar dom för mycket.
@Svar: Med det tänket blir det inga pengar. Otroligt korkat och dåligt råd. Sitter lugnt ner med tålamod istället. Och jag är ganska säker på att det är väldigt många mer aktier som påverkas negativt av kriget än bara Tesla. Ge inte folk råd om börsen om du själv inte kan något är du snäll kompis.

@Köp aktier på pengar du bara har råd att förlora.
@Svar: Väldigt bra råd. Jag satsar bara långsiktigt på 10 år. Så dessa dips kommer att komma och gå fram och tillbaka många gånger. Målet är att fylla på varje månad i flera år framåt och bygga stark portfölj.

@Bästa filmen du sett om du måste välja en?
@Svar: Omöjligt att välja faktiskt. Men av de senaste jag sätt inom nån månad så måste jag säga ”Batman”. Även om den såklart har väldigt många brister också enligt mig i manuset. Den lever iaf upp till namnet då Bruce Wayne knappt syns i filmen. Men det är en bra Batman film som påminner lite om en psykologisk thriller och på det otroligt visuellt vacker. Pattinsson och Krawitz är också otroligt grymma i sina roller.

@Vad tycker du om Heath Ledgers insats i ”The dark knight”?
@Svar: En av dom absolut bästa roll prestationerna i modern tid. Och vilken revansch inom hans yrke innan han tragiskt gick bort också dessutom. Då han fick mycket skit för sina prestationer i cheesy romcoms. Som en Riddares historia osv. Dagen Knight är en otroligt komplett film och Ledger och Phoenix är dom som gjort Joker rollen bäst helt klart.

@Vilken aktie som du har investerat i har det gått sämst för?
@Svar: Indo

@Har du någonsin haft en panikångestattack och om hur har du hanterat den?
@Svar: Hade jättemånga panikattacker under min tid av hårt missbruk. Kunde inte ens sova på natten för trodde att hjärtat skulle sluta slå. Men lärde mig med tiden att det absolut känns som man ska dö men att man inte gör det. Sitter psykiskt, och efter att ha mött rädslan om och om igen så lärde jag mig att kunna hantera skräcken.

@Vad kan du mest om?
@Svar: Film, serier, skådespelare, regissörer osv. Det jag inte kan om filmer och serie och sånt existerar inte typ. Jonna tycker jag är riktigt sjuk som typ kan säga vilken film det är genom att se förtexten till filmen bara eller att få veta vilka som medverkar i filmen. Kan typ alla filmers betyg på IMBD också på ett ungefär och kan nästan hela topp 250 med högst betyg någonsin. Vet oftast vilken kamera dom använt eller vilken grade det är i filmen också.

@Vilken är den mest överskattade skådespelaren?
@Svar: Dwayne Johnson (The Rock) helt klart. Med handen på hjärtat så är han ingen bra skådespelare faktiskt överhuvudtaget. Han kommer undan med det för han är extremt likeable för publiken. Samt att han alltid kör safecards med blockbusters nu för tiden också. Men det finns ju ingen film där det som sticker ut är hans rollprestation utan är snarare filmens budget som sticker ut. Samt att han alltid ska spela samma roll som rättvis snäll machokille som bäst.

@Vad tycker du om The Prestige?
@Svar: Också ett mästerverk av Nolan. Och grymma prestationer av Hugh Jackman & Christian Bale som spelar magiker som är rivaler.

@Hur går det med din långfilm?
@Svar: Vi kickar igång inspelningen snart. Är så sjukt taggad, men har verkligen lovat mig själv att inte ställa för höga krav och press på mig, så det är min första film.

@Ni har ju så stort hus, kommer ni ta in flyktingar?
@Svar: Nej det kommer vi inte göra. Vi hjälper till på andra sätt.

@En underskattad skådis eller film?
@Svar: Denna film jag nämner nu är ju absolut inte bra men John Carter anses vara en av historiens största filmfloppar. Men så dålig är den inte, utan är mer att den hade en gigantisk budget och inte spelade in så mycket pengar som förhoppningen som gjort att den alltid nämn på den listan.

@Vad tycker du om ”Breaking bad” serien?
@Svar: Min absolut favorit bland serier. GOT var också bra men tappade det totalt sista säsongerna. Breaking Bad håller genom alla säsonger och avslutar serien på ett värdigt sätt för alla.

@Skulle gärna höra din åsikt om Taken filmerna.
@Svar: I just den genre av film så tycker jag både John Wick och The Equaliser är bättre. John Wick är egentligen ingen bra film men på något sätt har dom lyckats med stämningen musiken, hela universumet kring lönnmördare, samt att scenerna är otroligt snyggt filmade. Men bakom det är det en film som likt Rambo och James Bond bygget på nån som gör det omöjliga om och om och om  och om igen. Och alla snubbar springer med laddar vapen emot huvudkaraktären och blir skjutna. Varför skjuter ingen? Eller varför inte göra om scenen så det i alla fall blir lite mer trovärdigt?

2022 03 21 01 35 25 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar